Psykoterapi

Psykoterapi er professionel støtte til at samle mod og styrke til ønskede forandringer. Det er at få hjælp til at bearbejde, hvad der måtte hindre, at livet leves med tilfredshed.

Det kan være befordrende at tale med en udenforstående person, som har tavshedspligt, og som kan hjælpe med specifikke problemstillinger eller generel personlig udvikling. Terapi kan således være af kortere varighed ved afgrænsede problemstillinger, eller det kan være i form af et længerevarende selvudviklingsforløb.

Terapien tilpasses den enkeltes behov og ønsker. Jeg arbejder ressourceorienteret, hvilket vil sige, at der fokuseres på de ressourcer og potentialer, vi har – bevidst eller ubevidst – frem for at reparere og fokusere på fejl og mangler.

Du kan få hjælp til bearbejdning af:

Langvarige terapeutiske forløb tilbydes hvis du ønsker at arbejde mere omfattende med individuationsprocesser og langvarige forløb tilbydes ved komplicerede personlighedsforstyrrelser.

Udover psykoterapeutisk praksis I Nørre Snede underviser jeg på Vedfelt Instituttets psykoterapeutiske uddannelse. Ønsker du at uddanne dig til psykoterapeut kan dette instittut varmt anbefales. Læs evt. mere her.

Kontakt